Orka

Har inte orkat fara in till stugan för att ta kort på grejerna jag köpte i Lycksele så det får bli senare Spelar Queen för fulla muggar här i huset och så har jag slipat, ja jag kommer inte på något bra ord för det jag har slipat. Fredrik har byggt in några rör i kökstaket och spacklat det så nu har jag slipat klart det. Funderar på om man ska tapetsera det eller måla den.



Målar man den så syns den mer har jag fått för mig.

Några ideér??



Å vad jag känner att jag hatar våra skåpluckor när jag ser dem så här på kort. Jag vill inte byta ut köket utan jag skulle bara vilja ta bort de sabla listerna på dem och måla om dem i någon mild turkos eller grön färg men jag får inte för Fredde.. han är så tråkig..




Ignorera röran.. Dumpade allt från fönstret och bänken på köksbordet då jag skulle slipa..



Jag borde ju kunna tapetsera själv, kanske med lite hjälp från en snäll kompis ;) Det är ju inte så mycket vägg som ska ha tapet. Runt fönstren och ovanför dörrarna, that´s it.. Borde väl inte vara alltför svårt..

Längtar till jag fått tapetproverna som jag beställt nedan..

Från måleributiken 

 

 

 

 



Märks det att jag har snöat in mig på grönt?? Funderar på den understa tapeten. Jag tycker att den var jättefin och lagomt grön. Beställde tapetprover av den och så av Hanna Werning. Som vanligt så kommer jag inte ihåg namnet på den..  



Hannas tapet. Den har jag velat ha i flera år..

På måleributikens hemsida kan man beställa tapetprover fraktfritt, de 2 första man tar är gratis sedan kostar de 20 kr styck. De är 1 meter långa också måste jag tillägga.. Det är bra, annars brukar man ju få en sådan pyttebit..



Tradera


 

tradera hittade jag denna fina anslagstavla =) Borde gå och göra en själv..



Tyg




Försöker leta fram alla röda tyger osm jag har för julstrumptillverkning men jag har tydligen inte så mycket och det jag har var då tråkigt.. Måste hitta mig lite mer röda tyger..



Mina sjuka barn, eller just nu är det bara MIlton som har feber. Han hade feber måndag var pigg tisdag och så feber igen igår och idag. Hittade honom under vardagsrumsbordet för en stund sedan, där hade han rullat ihop sig i fosterställning och somnat, han var så söt.

Elliot är det full fart på idag... tyvärr..



 

Annat var det i tisdags då Elliot hade jättehög feber, då var han stilla.. så skönt då man själv mår dåligt. Orkade knappt lyfta Elliot från golvet upp i knät. Man kände sig otroligt svag.



Milton är inne i en period nu då han har fingarna i munnen HELA tiden, det driver mig till vansinne men inte kan man skälla på honom då han har feber..

Jag mår iaf bättre idag, har fortfarande ont i kroppen men behöver iaf inte äta värktabletter för att känna att jag ska överleva dagen.. Orkar ju göra saker idag..



 



Jag har gått igenom de sista tidningarna idag med och klistrat in i min vill ha pärm/inspirationspärm.

Det är riktigt roligt att sitta och pyssla med och så kan man visa andra (gubben) hur man vill ha olika saker då man försöker förklara en inredning eller pryl. Mycket behändigt. Jag har givetvis delat upp alla rummen så att det ska bli lättare att hitta i pärmen.



Tycker om denna tapet så mycket.. Vardagsrummet???

Jag har hunnit med att städa och diska lite också men det var lite det.. Ja jag kanske har hunnit med en hel del idag ändå. Blir så rastlös då jag väntar på att Fredrik ska komma hem, han kommer ikväll =) Längtar så... Och så var vi uppe så tidigt imorse också. Milton klagar för andra dagen i rad att han har så ont i huvudet.. Han ligger mest och ojjar sig..

Ska se om jag orkar städa lite mer. Vika alla de 7000 plädarna vi har i soffan kanske och fluffa kuddarna.
Tog fram en äppelpaj igår som vi kan mumsa på ikväll =)

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Gillade tapeterna trots att jag inte gillar grönt speciellt mycket. Fan vilka snygga gardiner du har i köket!! Känns som det finns en risk att jag har sagt det en gång:P Ja snälla köp dom röda tapeterna så jag får leva genom dig;-D

2010-09-23 @ 13:55:51
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/
Postat av: Malin

Hejsan! Vilken inspirerande blogg! Wow!

Jag sökte iaf på biltapeter och kom hit, till dig. Min son ka få nytt rum med och den måste fräschas upp. Så nu hittade jag en biltapet i din blogg, men raggarbilar på. Nu undrar jag såklart om du VET vart den går att köpas och av vilket märke den är...? Du skrev om den här; http://softisanna.blogg.se/forstaforsoket/category/tapeter.html och det är ju ett tag sen så det kan hände att det är pasé. Du har inte nys om någon som isf ligger i nutid och finnas att köpa i handeln?



Tacksam för svar. //Malin

2010-09-24 @ 15:42:05
URL: http://holtakt.blogg.se/
Postat av: therese

hej, behöver du hjälp att tapetsera???

jag tycker att du ska måla lådan vit där rörerna går. då smälter den mer ihop med skåpena....

hoppas att ni mår bättre nu...

kram

2010-09-24 @ 20:32:10
Postat av: Malin

Hej igen! Tack så jättemycket för svar! Men nej, jag menade en annan bil-tapet. Den med raggarbilar. har nu snott bilden från din blogg och lagt upp den i min egna, titta gärna här;



http://holtakt.blogg.se/2010/september/googlat-tapeter.html#comment



Tack också för de andra tipsen. Jag samlar på mig allt möjligt nu. Så får vi se var det slutar... Det känns som ett långtidsprojekt, men då får det blir så.

Ser att du saknar röda tyger. Jag har ev några, vill du jag ska skicka dem? Jag hade en period då jag köpte tyger och grytlappar på varje loppis jag besökte för att jag hade en idé, men den ideén kommer ALDRIG att komma i verket, så jag har faktiskt bestämt att sälja allt jag har samlat på mig, men jag kan GE dig mina röda tyger (inte alls mycket eller många), vet jag har nått rutigt iaf.

2010-09-24 @ 22:56:45
URL: http://holtakt.blogg.se/
Postat av: Anna

Kul att renovera/pyssla i köket..=) jag skulle nog måla "inbyggda rören" i samma ton som taket.. Och det där med färg på skåpsluckorna, karlar brukar ju inte lägga märke till förändringar..Så måla på! =)

2010-09-26 @ 10:15:06
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0