Snälla mormor

Mormor bjöd oss på pannkaka idag så jag slapp göra middag... så himla skönt..

Barnen ser på film och jag sitter och tittar på tradera med Black eyed peas strömmande hur högtalarna.. Nu känns livet rätt så bra =)

Åkte hem idag efter att ha lämnat på dagis och stått och pratat ett bra tag med Aimy. Har målat sängen en gång till, men den behöver rätt så många varv till. Det är besvärligt då jag inte kan måla alla sidorna på en gång men det går ju bra.



Det är lite trångt på min målarplats.. Fredrik skriker att jag måste täcka golven och möblerna bättre men inte sölar väl jag... =)

Mormor åkte med mig imorse och jag skjutsade ut henne till hennes stuga och jag skulle hämta henne innan jag for in på byn men toktanten kom gående då jag skulle hämta henne.. Hon är 77 år gammal med hjärt och höftproblem och så går hon 8 km... TOKIG!!

Nä hon hade börjat frysa trots att hon eldade och så hade hon tänkt ringa till mig men förstod sig inte på mobilen som jag tvingat med henne så hon hade gått.. Jajaja.. Får skaffa henne en lättare mobil som hon kan förstå sig på och SE vad det står och skicka henne på mobilkurs för pensionärer.


Ja ja vart var jag?? Jo visst ja, jag målade idag och så har jag städat upp lite i kontoret, burit upp alla lådorna med tyg till pysselrummet så att de slipper stå ivägen här nere. I pysselrummet är de iaf inte i vägen. Jag hade ju "bara" 5 bananlådor med tyg här nere.

 



Ni kanske tycker att det ä väldans röra och MASSOR med saker men för mig ser det rätt så tomt ut.. 5 bananlådor tar plats. Nu ska bara resten städas upp också. Till exempel skrivbordet så att man kan sitta där och sy igen..

Gick igenom dem först och tog fram lite tyger som jag hade tänkt sy av nu och så tog jag ner mina julstrumpor som jag gjort så att jag kan kolla hur jag gjort. Ska sy ett gäng till julmarknaden, såklart i Anna-Karin stil..





Det här är våra strumpor som jag gjort. Undrar om det är någon som skulle köpa någon sådan här strumpa på julmarknan. Ska prova iaf, annars blir det julklappar *skrattar*




 

Lite av tygerna som jag hade tänkt sy av snart.. Hoppas inom denna vecka. Jag syr ju mest då andan faller på.. Idag var en sådan dag men innan jag hittat tyger och allt sånt så hade de försvunnit igen. Måste få ordning på min syplats så det blir enkelt..

 

 

Igår så låg det ett paket i postlådan, det var några styvbitar som jag vunnit på tradera. De var mycket fina =)



Tog kort på de nya tapeterna som jag köpte igår (25 kr /styck) Ja jag vet de var ju inte de roligaste men de får duga... Jag tycker att de var ganska så fina..

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Sängen blir göör läcker! =)

Kulturnatta, är ett dygn helt vikt åt all sorts kultur i Norrköping. Massor av utställningar, performances, film maratons, Musik i nästan varje gathörn och /lokal/källare, dans, poetryslams..you namne it...=) och allt är gratis! =) Jätte kul verkligen. Hihi.. jag har oxå gett min mormor och morfar en mobil..men de brukar sitta och trycka på den och försöka byta kanal på tv`n... =s

Ha det bra, Kram!

2010-09-30 @ 17:39:22
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja tyckte tapeterna va snygga! vart ska dom sitta?

2010-10-01 @ 13:03:14
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/
Postat av: Lybtar

Lycka till med försäljningen. Snart drar ju julhandeln faktiskt igång.

2010-10-02 @ 15:13:26
URL: http://porslinochnostalgi.blogspot.com
Postat av: Anonym

kul och städa i pysselrum ;( hoohoo..

skönt när det e klart

2010-10-02 @ 16:56:57
URL: http://hanneaasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0