Igor

Igår kom Marie förbi med sin fina lilla tax Igor för att han och Dixie skulle få göra småvalpar.. Jag var så himla rädd för att hon skulle fräsa ifrån och vara elak men de om så bra överens så och hon ställde upp sig fint på en gång men Igor fattar inte riktigt det här. Han försöker inte ens hoppas upp på henne, han springer bara bredvid och gnäller och så sitter han och kramas.

De kom vid kl 6 och kl 10 så gav Dixie upp försöken och gick och lade sig.



 

Se vad fin han är.. en så fint skägg, så ska en tax se ut..

Han är en riktig gnällare och bara Fredrik gick upp för trappen för att borsta tänderna så började han mer eller mindre yla så Fredrik har sovit nere på soffan inatt, eller sovit och sovit. Han har försökt sova. Igor har sprungit fram och tillbaka och gnällt. Dixie har sovit och ignorerar nu Igor och kl 4 kom Fredrik upp och ville byta plats med mig. Han var helt slut efter att inte ha fått sovit något så jag proppade i öronpropparna och gick ner. Det funkar bra, jag hör honom knappt och har ignorerat honom och nu blev han ju lugn.


Nu har han (Igor) legat i 5 minuter för första gången han kom hit igår kväll och klockan är nu halv 6 på morgonen.  OCH han är tyst för en gång skull, jag vågar inte röra på mig för då hoppar han upp igen och börjar springa runt. 

Jag tror inte att det kommer att bli så mycket valpar tyvärr men de ska få idag på sig också.. Sedan är det ju som ingen vits =( 

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0