Sysugen

Känner att vi måste dra igång en studiecirkel snart och träffas och sy.. Jag är så sugen. Sitter och funderar på om jag ska beställa en provdocka med mina mått.. En lite större då alltså =) Då skulle jag lättare kunna sy massor av klänningar till mig själv och andra..

 

På stoff och stil kostar de 1889 kr och jag tycker att det är lite väl magstark men tar man hand om den väl så hller den nog livet ut.. Begagnade kostar nstan lika mycket. Frågan är om jag ska köpa den själv eller vänta och se om jag får en i födelsedagspresent i mars.. hmmm... Det är lite väl dyr present kanske..

Jag har även funderat lite på vad för sorts tyg man ska ha till den där capen..

 

 

 



Jag vill ju gärna ta i tygerna så jag skulle ha svårt att beställa tyget till capen.. men att de var fina de här??


 



Jag har även några ideér som inkluderar spets men det är svårt att hitta fin spets (som inte är vit) Letar på loppisar och röda korset..

Alla tygerna från stoff och stil.


Jag har ju fruktansvärt mycket tyg och MASSOR av ideér som jag skulle kunna sätta mig ner och dra igång och så har jag tagit på mig att sy gardiner till dagis vilket jag borde börja med snart.. Fast de hade ju inte skickat med någon tråd med tyget så jag får väl se om jag hittar någon som passar.

Har även varit och hämtat ut tyget till de nya gardinerna som ska upp i klubbgaraget (svart med vita prickar) fast de ska jag och Therese göra tillsammans någon dag. 

Ska ta mig en titt på dagistyget idag. Det måste delas på och så ska det sys längder. Jag vet inte vad det är.. jag har all denna sylust men har svårt att sätta igång med något. Behöver en spark i arslet..  

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: makeityourownelin

Å vad mycket härliga tyger du hade på din blogg:)

Vad blir det av allt?

2012-06-11 @ 15:04:11
URL: http://makeityourown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0