Doktorn kommer..

INTE på hembesök utan vi har varit till vårdcentral eller sjukhus hela familjen denna vecka.. Milton skulle till BVC i måndags men det blev inte av, han är ombokad till den 24:e istället.

Elliot var till sjukhuset igår, på öronmottagningen. Han har varit röd i öronen varje gång vi varit till doktorn så hon skrev en remis till öron.

Han var glad och sprallig hela dagen tills vi tvingade honom att lägga sig ned på undersökningsbordet. Han HATAR att ligga ner. Han skrek som en galning och var helt hysterisk under hela undersökningen och var sedan glad som bara den efteråt igen.

Det visade sig att han har vätska bakom trumhinnan så nu ska vi på återbesök igen om 2 månader för att se om det är kvar eller har försvunnit av sig själv.





Idag var det min tur hos läkaren, igen. Var dit 2 gånger i december och så idag då. Det är som vanligt min mage som är det som ska undersökas och det tas prover efter prover utan att hitta något. Vi vet bara vad det INTE är fel på.

I helgen var min värsta helg någonsin och jag har aldrig haft så ont i magen förut. Jag låg på golvet i badrummet och grät och kunde inte röra mig och jag trodde helt ärligt att jag skulle föda barn. Kändes precis som värkar. Tänkte att det kanske var lika bra att föda en unge så det onda skulle ta slut. Men ingen unge kom och till slut lyckades jag ta mig till sängen och lägga mig.

Beror nog mycket på att jag ätit dåligt under dagen. Vi flyttade pontiacen från kompisens hus till WWC garaget under lördagen så det var inte mycket tid till att äta.

Efter mig så var det Fredriks tur hos doktorn. Han har haft sådana hemska bröstsmärtor men det var inte hjärtat tack och lov.


Vi han ju med ett 2 årskalas på lördagen också, innan jag blev dålig, och Elliot var jättenöjd med sina presenter.





Elliot fick en gosehund med koppel och barbapapasparbössa som Milton genast tyckte om.



Hoppas att gubben blir bättre och att Elliots öron blir bättre med. Själv ska jag till doktorn igen nästa onsdag. Ska kolla tarmen då, känns ju inte så roligt =(

              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0