Gubben

Gubben har haft det väldigt besvärligt med bröstsmärtor de senaste åren men nu de senaste 3 veckorna så har det förvärrats ganska mycket så han har varit till doktorer hit och dit utan att de kommit på vad det är för fel.

I fredags skulle han åka till vårdcentralen men de skickade vidare honom till akuten i Sollefteå så där blev han kvar, de skrev in honom på en avdelning för mer tester under kvällen och även lördagen.

Fast gubben ville ju inte vara kvar där över natten så han åkte hem istället och kom tillbaka på lördagmorgonen. Det var bra egentligen för då kunde jag följa med också.

Jag satt ju hela fredagen och bara väntade på att han skulle ringa och berätta något och så satt man och föreställde sig allt hemskt det kunde vara, hjärtoperationer, cancer, obotliga fel..

Men under lördagen så kom de fram till att hans hjärta, lungor och njurar var hur friska som helst men att de inte visste riktigt vad som var felet med honom.

Men hjärtat var det inget fel på iaf. Det var verkligen skönt att höra.


Vi var i Sollefteå hela lördagen och eftersom det var -33 grader kallt ute så var jag tvungen att gå ut och varmköra bilen 1 gång i timmen. På de varmkörningskörningarna så passade jag på att springa på alla loppisarna i Sollefteå =)

Under första rundan så såg jag att loppisen uppe vid konsum var öppen så jag sprang in där och köpte den där fotöljen som jag sett några veckor tidigare och inte kunnat sluta tänka på.

Den fotöljen som skulle passa perfekt till soffan nere i klubblokalen på nipan. Så den fick äntligen följa med hem och den passade perfekt på nipan. Jag gav 100 kr för den men glömde att ta ett kort på den men det hinns nog.



Under andra rundan med bilen så sprang jag in och köpte oss en ny micro för våran gamla gick sönder förra lördagen och ni får gärna kalla mig bortskämd men en vecka utan micro är inte lätt då man är van vid att ha en.

Sedan sprang jag in på en loppis som ligger under näbbar och klor (djuraffären) och hittade en massa klädesmönster.



2 fick följa med mig hem, de kostade 25 kr styck. Tycker så mycket om capen. Så fort jag hittat ett tyg som passar så ska jag sy mig en sådan =)

 

Jag hittade även en fin kudde som jag förälskade mig i. 10 kr.



Då jag skulle betala så hittade jag en gratislåda bredvid kassan som jag plockade gardiner ur... Den oranga kappan är exakt likadan som 2 längder jag har så jag blev glad att hitta dem =) Gratis är gott.. 

Under tredje körningen så måste jag få upp värmen ordentligt i bilen så jag åkte till Långsele för att gå och äta där och s såg jag att även loppisen där mitt inne i byn var öppen så jag kunde ju inte låta bli och tur var väl det.

 

 

Jag fick både den underbara lampan i glas och skärm i nyskick och högen med 70 talsinredningsböcker för 80 kr. Han var givmild under lördagen ägaren =) Tur för mig. Annars så kostar böckerna 10 kr styck =)

Köpte mig en stor baguett på CK:s café i lokalen bredvid och körde tillbaka till lasarettet sedan precis i tid för Freddans ultraljud av hjärtat.

Efter att de konstaterat att han inte hade några hjärtproblem så fick vi åka hem och så spenderade vi kvällen tillsammans med vänner. Vi blev ju bjudna på så god mat =) TACK!! Det var riktigt skönt att slippa stå och laga mat efter en lång dag.

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Va skönt att allt var bra med din gubbe!

Jodå, man får sälja djurdelar så länge det inte är en skyddad art. Och ja det är nog en bra ide`EFTERSOM DET VERKAR BLI MODERNT! jAG HAR REDAN BÖRJAR GÖRA LITE SMÅSAKER, MED BEN OCH KRANIER.. ;)

oJ CAPS LOCK HAHAHAA..

2011-01-17 @ 14:01:19
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Mia

Så roligt att tygerna passade damen ;)

Men du, vilka fynd! Sollefteå nästa då.. kanske i sommar :)



Skönt att höra att hjärtat var ok på gubben.



/Mia

2011-01-17 @ 20:50:23
URL: http://www.kiiromi.se
Postat av: therese

hej, snygga grejor du hittade =)

fanns det någe mer mönster kvar???

tänkte dit på torsdag då jag ska ner med barnen???

2011-01-18 @ 21:12:56
Postat av: Gila

Åh så fin lampfot!

2011-01-20 @ 19:41:05
URL: http://gilasgrotta.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0