Hemma igen... eller borta, beror på hur man ser det..

är hemma igen (hos mamma) efter en dag på stan. Hittade 3 loppisar till idag och så gick på marknaden också men man får ju mindre panik över att gå där.. Det är så trångt och folk puttas och står ivägen.. Jag blir mest förbannad. Det enda jag köpte på marknaden var 7 DVD filmer för 200 kr.

  



Megamind, rango och i fablernas värld var 3 filmer som jag köpte.

På pingstkyrkans second hand affär inhandlades det en stor väggbonad, tapetrullar, sagor på cd, blomkruka och barnen köpte leksaker.

Jag köpte även ett par träskor i skinn som var hur sköna som helst och fick kommentaren från syrran : "Hur töntigt är inte träskor då?? "

Men det struntar jag i.. De var sköna, jag tycker att de var fina och jag tänker kasta foppaskorna och använda de här istället.... Så det så!!!

Nu bär det snart av hemåt. Vi ska laga lite mat först (potatisgratäng och fläskfilé och sallad) och umgås lite med syster som borde komma hit snart. Hade tänkt och åka sent så att barnen somnar i bilen och det bara är att bära in dem och lägga dem i sina sängar då jag kommer hem. Det fungerade jättebra då jag åkte hit.

Längtar efter gubben gör jag också =)

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Roligt att höra ifrån dig =) ..och här hade det ju hänt mycket! har inte vart inne på ett tag eftersom du inte kunnat uppdatera =) Tatueringen blir ju jätte fin!! Verkligen du, ska bli roligt att se när den är färdig! Fablernas värld..Vilken nostalgi tripp =D Ha en fin dag!

2011-10-02 @ 07:40:20
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/
Postat av: Elin

Men den där gubben träffa du ju jämt?;-P Sa jag verkligen så om dina träskor? Vilken hemsk syster du har;-D

2011-10-02 @ 13:51:23
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0