Sitter inte sysslolös

Jag byggde inte bara en hylla (se inlägget före) i helgen utan jag sydde en maskeraddräkt till Elliot och en hatt till mig själv och en till mamma.

Milton fyller år på tisdag, på allhelgonaafton. Och han vill ha maskeradkalas (kan ha varit jag som givit honom idén)

Han vill vara pirat så jag har klippt sönder lite gamla kläder till honom så att det ska se sjörövaraktigt ut och så har han ju inhandlat lite accessoarer till det.

Elliot vill vara draken Elliot (kan ha varit min idé det med) så det var bara att sy det..

Först och främst så fick jag ju tyget från stoff och stil men hade glömt bort att trycka på köpa knappen på maskeraddräkt mönstret så jag fick göra om ett annat mönster.



Har ju en hel del syböcker så jag hittade något i denna..



Jag hittade det här mönstret på en 70 tals overall.. Men det gick bra =)



 

Jag höll på hela dagen på lördagen, med ett litet uppehåll med att bygga hylla såklart och bära ut lite grejer uppifrån. Men det var roligt att göra om mönstret och lägga till saker som svans och luva och vingar.

 



Första provningen. Elliot springer runt och morrar och är jätteglad. Enda som måste ändras är vingarna.. De hamnade lite långt ner..





Att han blev söt ;)



Sydde in gummiband nere i benen, de var så långa.



Imorgon har de Halloweenparty på dagis och då ska Elliot ha sin drakdräkt och Milton ska vara pirat. De får nog jätteroligt =)


Mammas hatt..

Milton vill att mormor ska vara häxa på hans kalas och jag fick värsta rycket och sydde en lite hatt till henne..



Den blev ungefär 1,5 dm hög och så sydde jag fast den på ett diadem. Jag tycker att den blev söt =)


Min hatt

Jag fick för mig att jag skulle vara häxa också, sådan mor sådan dotter hehe.. Men jag tyckte inte att det fanns så snygga häxhattar så jag sydde en egen. Kände mig riktigt duktig då jag satt och räknade ut diametern med hjälp av omkretsen och jag fick till hatten precis efter mitt huvud.









I måndags började jag sy min 50 talsklänning men det gick inte så bra.. höll på att fasta och laxera inför en dr undersökning på tisdagen så jag hade inte så mycket tankeverksamhet kvar den kvällen. Imorgon kanske jag fortsätter =)

Som sagt så var jag till dr igår.. Åkte själv dit, det var dumt för jag fick ingen bedövning då, vilket var dumt, för det var inte så skönt (koloskopiundersökning) men nu är det gjort och jag hoppas att jag slipper göra det igen. =) 

Idag har jag städat hela dagen. Jag hade egentligen tänkt ligga på soffan och se film medans barnen var på dagis men jag tänkte att jag bara skulle plocka undan lite först och sedan se film..

Det blev storstädning istället så nu skiner hela huset vilket är rätt skönt =). Därav bilder från huset i förra inlägget. Måste passa på då det är städat hahahaha..  

Funderar på vad jag ska göra imorgon. Klippa luggen och få ögonbrynen plockade står på listan. Sen ska jag nog ta och hälsa på en vän. Det är dax nu. Det var så länge sedan jag var till henne men jag tänker på henne varje dag. 

Ha en bra kväll.. Nu ska jag ta mitt the och min chokladmuffins och lägga mig framför tvn, det har jag förtjänat.  

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Anna

Men Oj, va ni har grejjat hemma..Ser så Retro ala`Anna-Karin ut =)!

Hahaha, sonen i Drakdräkten.. underbar!

2011-10-27 @ 08:36:39
URL: http://sinnersandsaviours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0