Duktiga jag

Idag har jag varit duktig =) Hundrummet har länge sett förjävligt ut och det har hängt över mig som en mörk skugga men idag så tog jag tag i det.



Det var en hel del skräp där plus ute i lagårn..








Det känns så skönt att ha fått bort allt det där skräpet. Nu ska jag städa uppe och försöka göra mig av med lite grejer. Jag har på tok för mycket saker.. Men vi har snart loppis i garaget så då får jag sälja bort lite förhoppningsvis.



Vår gård är som sagt som en leråker så jag kunde inte köra bilen in på gården så jag fick dra släpvagnen till bilen istället, de var jobbigt vill jag lova :/ Men det gick ju sedan sprang jag med säckarna fram och tillbaka. Inatt ska jag väl kunna sova??



Tittade mig runt på gården då jag var ute och de första vårtecknen har börjat komma.. påskliljorna har kommit upp ett par cm redan..



Fast det är mycket snö kvar, helst på baksidan..



Min pall blev klar igårkväll också så jag har placerat den i köket. Milon var så glad imorse över den för han fick välja färg med lite hjälp av mig. Jag ställde fram de färger jag kunde tänka mig så fick han välja.. =)



Jag har pysslat lite i köket också..



Ställde fram den fina skylten som jag köpte på Dollarstore för 30 kr..



Jag har även målat lite blomkrukor och de här ramarna som jag sedan skar ut frigolitskivor till som jag klädde i fina tyger. Nu kan jag hänga upp dem på väggen och sätta mina broscher och smycken på dem..

Det var allt för idag. Imorgon ska jag baka. Vi ska åka till Umeå på lördag och fira min vän Malin som fyllde 30 år igår.. Hipp hurra för henne =) Ska bli så roligt att träffa dem i Umeå. Det var alldeles för länge sedan..
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0