Glad påsk!!!

Glad påsk så här efter helgen. Jag toktapetserade förra veckan så jag han klart på torsdagskvällen med köket. Dock är det lite smågrejer kvar men inget stort..



Igår satte Fredrik upp gardinfästena och rullgardinen åt mig och han sprättade till och med gardinerna åt mig. Snäll karl jag har =)

Gardinerna tycker jag blev jättebra i köket. De har en sådan fin grön färg på. Mormor tyckte att jag skulle kasta dem för de har hon haft ute på verandan som skräpgardiner men de var ju de finaste hon hade.

Idag har jag suttit och sytt om dem så de skulle passa till det lilla fönstret med. Det blir till och med över tyg så att jag kan sy kuddar =)



Nu ska jag bara ta mig i kragen och måla den andra vitrindörren..



Fixa lister runt ett fönster..



Måla vedlådan och byta tyg på den.. Ja det är lite småfix kvar men inget som man inte klarar av.. Enda som jag inte kan göra själv är att sätta upp de nya lamporna ovanför matbordet. Det behöver jag en elektriker till..



Jag har fått upp mina brickor på väggen igen. Det är så skönt att åter känna att man har lite kontroll i huset. Under renoveringen har det ju varit grejer överallt..



Jag är så fruktansvärt nöjd med hur köket blev =)

 

Såg en sak idag som jag inte var nöjd med och det var tändsticksasken som jämt står framme vid spisen.. Den är ju inte snygg alltså..



Så den fick sig en släng av tapet den med =)
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0