Alltid sökande..

Söker ständigt efter nya grejer.. oftast vet jag inte vad jag vill ha förrän jag hittat det, ibland letar jag i flera år.. 

Många kan nog inte fatta detta men det är nog många som också förstår den där känslan.

Just nu ikväll kom jag på att jag skulle ha haft 2 byråer till som förvaring för mina pysselgrejer, att ställa ovanpå varann och måla i glada tokiga färger så att jag bara kunde få ordning på alla pysselgrejer och papper som tar en sådan plats. Och så ordentliga fina etiketter på lådorna som berättar vad som är i.. Fast det brukar inte fungera i min värld.. Oordning överallt.

Men så kom jag på att: Just de ja, jag har ju inte någon plats att ställa dem. Kanske uppe i katastrofrummet.. Så får jag ordning där tänker jag för mig själv..

Fast det blir nog inte mer ordning ändå. Skulle nog snarare bli ännu värre.. Där passar det bättre med garderober. Så jag letar efter vanliga tråkiga garderober dit.. Det kan ju inte vara så svårt, eller dyrt att hitta åt. 

 
Vit garderob / hylla

Garderob

Hittar massor på blocket men som sagt, det är så långt överallt.. Vem åker till Gävle för att köpa en garderob för 100 kr???


Mina tankar flyger hit och dit. Var ute och sprang ute i mörkret i lagårn med pannlampan på, bara för en liten stund sedan. Helt plötsligt kom jag på att det står 2 byråer där och jag vara bara tvungen att kolla in dem.  De kunde ju vara perfekta för mitt lilla projekt. Jag hade hunnit glömma bort den tanken som sa att jag inte hade plast för dem.

Tur för mig så var de så trasiga så de går inte att använda.




Hittade denna byrå då jag googlade runt om att återanvända saker.. Fiffigt =) 

 

En annan fix idé är att jag behöver ett pelarbord, precis ett sådant här. Ska måla det knallgult och ha det på bron.. Det här hittade jag på blocket. (Jag har INTE köpt det



Men då behöver jag ju några snygga korgstolar också, givetvis målade i någon klatschig färg.. Stol från Ikea



Och så är ju köksstolar något som snurrar runt i huvudet på mig. Tur att man bor så långt ifrån allt annars hade min impulsiva hjärna köpt mycket med möbler =) Blocket



Såg även en sådan här klocka på Tradera.. Hur snygg skulle inte den vara i grönt och turkost???

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Malin

Eller vem hämtar en soffgrupp i Falun, GRATIS? En 3a, en 2a och en 1a i mossgrön plysch, från 70-talet. I NYSKICK dessutom!! Vi sak skänka den till en butik som säljer second hand för bistånd till andra, hjälpande människor. Har tyvärr ingen bild ännu, men kan tänka mig att det är nått som skulle passa dig, faktiskt. Vi gör oss av med den i brist på plats och för att vi vill göra om i gillestugan som är som en enda skrubb bara, förråd.

2012-01-07 @ 22:38:53
URL: http://holtakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0