Äntligen

Det här har varit de 3 hemskaste dygnen på väldigt väldigt länge. Feber och magsjuka i 3 dygn är inte att rekommendera. Jag har varit helt däckad.

Igår morse kände jag mig bättre, hungrig till och med. Åt en liten macka och sedan var det kört. Gick och lade mig igen kl 10 och sov till halv 4 och så gick jag och la mig igen halv 8. Inte mycket gjort igår inte. Satte iaf igång tvättmaskinen med mina arbetskläder så jag slipper gå till jobbet smutsig imorgon.

Gjorde väl inte så hemskt mycket att jag sov bort hela lördagen. Tydligen var det värsta ovädret. Visserligen hade jag antingen velat gå på kosläppet i Långvatnet eller farit på cruisingen i stan men jag hade ju inte orken till det ändå och inte i det vädret.

Men idag är jag bättre. Har fått behålla frukosten och jag mår ganska bra..

Uppe låter det som om 3:e värdskriget har utbrutit, ungarna är så rastlösa så de kan inte vara sams i 5 sekunder ens.. Vet inte vad jag ska ta mig till med dem. Fredde åkte och jobbade imorse han så han har man inte mycket hjälp av heller.. Får väl hitta på nått..

Ska ringa grannen och fråga om vi får gå och titta på hennes grisar.. Då kanske de blir glada..




Hittade en skylt på etsy som jag skulle vilja sätta upp på vår tomt.. Det kräler av ungar här under sommaren, dygne runt, högljudda och skrikandes...
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Therese

Frän skyllt skulle passa bra hos er ;)

2012-06-05 @ 19:02:14
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0