Måndag igen..

Mådde mycket bättre igår så vi passade på att hälsa på mor och far i stugan och kolla hur det går med deras renoveringar. Jag säger ju bara det, pappa har en helt annan fart än mig.. Det har hänt tusen grejer bara över dagen men de har ju inte tv och barn som stör så då kanske det går fortare??

Åkte över till svärisarna ett tag med och passade på att kolla in deras loppis. Den har inte öppnat än utan de hålller på att samla in grejer dit men jag rotade lite ändå och lite fick följa med hem..



Ett stort härligt överkast..



Och 3 härliga väskor i sann retrostil. Äkta 50-60 tal. Är så glada över dem.

Ska kolla in lite mer av deras saker sedan, då jag inte har Fredde med mig som sätter stopp ;)


Har jobbat idag och välkomnat vår nya medarbetare PG som började idag. Jag hoppas att vi (jag) inte skrämde bort honom, men han var då väldans trevlig.

Jag har blivit bortskämd med att ha haft Fredrik hemma måndagar och tisdagar nu ett par veckor och det har varit så bra. Han är så mycket lugnare och snällare och mår så mycket bättre då han får ägna dessa dagar till hemmet och vad som måste fixas ute.

Nu har gjutningen gjorts klart och snickrandet på verandan kan börja. =)



Den blir nästan dubbelt så stor och det känns jättehärligt men nu har vi upptäckt att våra visioner om verandan krockar lite, eller mycket.. Jag ser i mitt inre ett rum fyllt med textilier och en stor dagbädd som man kan ligga i och softa och så några sköna fotöljer och bord medans Fredde ser platsbyggda bänkar och ett jättelångbord..

Nä jag får nog ta ur Fredrik sina visoner... Jag har rätt ;)
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Fredrik borde veta att han alltid har fel vid det här laget!;P du har rätt! Inge jävla platsbyggt! Ser skittråkigt ut!

2012-06-15 @ 09:00:33
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0