Miltons nya säng

Har fått tummen ur och byggt Miltons säng också. Fredde hjälpte mig med göra reglar men resten fick jag göra själv. Jag är stolt över mig själv. Det blev väldigt bra..

Före



Under tiden



Milton var till farmor och farfar och valde tapeter till sin sovhörna. De hade hur mycket snygga tapeter som helst och det kliade bara i fingrarna då jag såg dem. Hoppas de inte kastar bort dem bara...



Första gången jag hantarer en sticksåg och det gick ju bra. Har sågat upp hålet för ingången till sängen. Ungarna reaktion var: WOW!!! =)



Milton provligger.. Han är väldans nöjd, låg bara och toklog =)




Igår var Fredde borta hela dagen och natten så då fick vi mycket gjort. Har kapat till den sista biten som ska sitta längst upp och håller på att måla den. Milton fick välja en prylhylla till sin lilla sovhörna och en chockrosa åkte upp på väggen.

Det känns som jag har en riktig liten tonåring hemma nu. Milton är bara på sitt rum hela tiden och så spelar han musik på hög volym.

Han har hittat mina gamla cdskivor med Ace of Base och Jabba Dabba Dance. Inte den bästa musiken och jag skulle ha kastat dem för länge sedan men jag ju som svårt för att kasta grejer som funkar. Milton tycker iaf att de är SKITBRA...
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Seriöst så börjar ditt hem se ut som en cool heminredningstidning från 70talet. Älskar tapeten och sängen! Riktigt bra jobbat!

2012-05-06 @ 12:03:00
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0