Möblera om

Vår vän Roban fyller 30 år till veckan och igår så kidnappade de honom och åkte iväg till Sundsvall med honom. Fredde följde med och var borta hela dagen så jag hade mycket tid till att hitta på grejer som han normalt sätter stopp för =)

Jag och MIlton satte igång och rensade vardagsrummet nere och möblerade om. Han var så duktig och hjälpte till.. Det tog ganska många flyttar av sängar och soffor innan vi fick till det någorlunda.. Jag blev då nöjd och MIlton ropade: WOW så snyggt. Så här ska det vara till vi dör. Du får ALDRIG ändra om möblera igen!!!

Så jag tror att han var nöjd också =)



Jag måste hänga om lamporna så att de är ovanför bordet men annars så är jag klar.









Skänken för 100 kr. Fynd enligt mig =)



Nu fick ungarna en soffa att sitta på då de leker med lego och de är väldigt nöjda med det.. Jag tycker då att det blev fint. Fredde säger inte så mycket än.. Han är så himla bakis idag hehehehe.. Han får skylla sig själv men han hade då roligt igår.. Hoppas Robban tycker om sin överraskning också =)

Jag och barnen lyxade till det och gick på Cornerhouse och åt igårkväll för att äta. Mamma och pappa följde med också och vi hade turen att bli bjudna på mat. Tack mamma och pappa. =)

Det var mysigt. Träffade på några kompisar som det var jättelänge sedan jag träffade så det var roligt..

Nu ska jag bära in resten av sopsäckarna med kläder och gå igenom dem. Imorgon ska jag på ögonmottagningen för att kolla ögonen ännu en gång.

Var dit för 2 veckor sedan och då såg de något på ögonen som behövde en djupare undersökning sa Dr. Han sa inte vad det var bara att det inte var akut.. Fattar ingenting.. Får väl höra imorgon. Då ska jag till flera läkare. Fredde tog ledigt (kors i taket) för att skjutsa mig för jag får inte köra bil efteråt..

              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Snyggt syrran! Är stolt över dig. Du är grym på inredning och färgmatchning!

2012-05-06 @ 12:03:26
URL: http://wickedmuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0