Inte vanliga dagar..

Det har varit helt galna dagar.. Veckan började som vanligt med jobb men på torsdagen då jag kom på jobbet fick jag nyheten att en kvinna från byn gått vilse på onsdagen och fortfarande inte hittats så jag och MIcke på jobbet bestämde oss för att åka dit och hjälpa till. Jobbade en stund och Micke ringde runt till folk.
 
Sedan åkte vi upp till samlingspunkten och vi kom precis i tid för skallgångskedjan. Vi gick hela dagen utan ett spår eller ljud. kvinnan och hennes hundar var som bortblåsta.
 
Min höft gav upp vid 4 tiden så då åkte jag hem och åt värktabletter medans de andra fortsatte.. Hundpatruller och polis letade hela natten och ännu fler från byn anslöt på fredagmorgon.
 
Jag gick på jobbet och kände att jag måste göra något så jag frågade kyrkan om de kunde sponsra fika och det kunde de så jag åkte upp med massor av smörgåsar, dricka, vatten och kaffe till de frivilliga..
 
Hela dagen gick och man hörde ingenting men så kl 16 fick jag det glädjande samtalet om att de hittat henne vid liv och att hon mådde bra. Så lättad och glad jag blev. Jag har tänkt så mycket på hennes familj och barn så jag blev så glad för deras skull. =)
 
 
Det har minsann varit ett par annorlunda, känslomässiga berg och dalbanedagar men folket som hjälpt till har varit så duktiga och inte gett upp.. En stor blomma till er alla..
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0