Ibland är det värt tiden

Har pysslat i veckan men mest har jag suttit id datorn och letat pysselgrejer som jag måste ha för att kunna göra vissa smycken.. Det har tagit jäkligt mycket tid men nu har jag beställt och sparade hundratals kronor på att beställa från utlandet jämfört med i Sverige.
 
 
 
Hoppas att paketen kommer snart, är grymt sugen på att prova på nya saker =)
 
Något som jag också har gjort är att sitta på tradera och gå igenom tusentals artiklar i jakt på de där speciella sakerna.
 
Jag samlar på allt som har Villeroy och Boch Acapulcomönster på sig men de brukar oftast bli väldigt dyra men har man tid att sitta och söka igenom tusentals grejer så kan man ha turen att hitta dem som inte har skrivit ut vad det är de säljer.. De skriver bara till exempel bara tekanna eller muggar istället för Acapulco eller Villeroy & Boch.
 
 
De här muggarna hittade jag i våras då jag sökte på etsy. Minns inte om jag sökte på 70 tal, blommor eller flower Power.. Något sådant var det iaf =)  Då fick jag 4 muggar till samma pris som en brukar kosta. =)  
 
I veckan hade jag tur då jag sökte på 70 tal. Då hittade jag en tekanna som jag lade bud på och fick för en tredjedel av priset som de brukar gå på och så hittade jag en bricka på etsy för 40 kr plus frakt. Fick hem den idag och den var jättefin =)
 
 
Tittar vidare på Etsy. Sitter i sängen och väntar tills barnen somnat. Det är ett jäkla springande innan de äntligen somnar så då är det bra att ha datorn att kolla på. Inget som låter men man har något att göra =)  Lycka till med shoppingen =)
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

snyggaste fynden hittade du ju!:-D

2014-11-20 @ 09:49:27
URL: http://wickedmuffin.blogg.se
Postat av: Louise

Hej, Vet du vad porslinet heter. Min vännina hade det där när vi var yngre. Fick för mig det var engelskt. Vad står det under? Tack, Louise

Svar: Hej Porslinet heter Acapulco och kommer från Villeroy and Bosch
Anna-Karin

2015-12-31 @ 00:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0