Jag hittade bara lite grann på loppis =)

Jag har ju inte visat vad jag har hittat på loppisar på sistone. Lite är från Strömsund då vi var dit sist. Hade turen att hitta rätt så fina tyger där..
 
 
Härliga tyger för liten peng. Jag köpte 2 förkläden också som jag sålde vidare. Fick 40 kr för den ena och 160 kr för den andra, köpte dem för 20 kr styck. Fick tillbaka det jag lagt ut under dagen iaf =)
 
I går var vi till Sollefteå. Therese skulle till lasarettet och jag på arbetsförmedlingen. Men man måste ju passa på att kika in på loppisarna i stan då man har chansen.
 
Var på LIONS loppis uppe vid ridskolan men hittade inte så mycket där. Men så såg jag att det var en stor container utanför och frågade om jag fick dyka ner i den och de sa ja. Ta vad du vill =)
 
Det var där jag hittade nånting
 
 
Fina burkar, en leksaksbil Pontiac och en fin skål..
 
 
I Långsele hittade jag dessa två. Har fler av den röda ljuslyktan så jag var glad att hitta fler =)
 
 
Vaserna hittade jag på väg hem från stan, i Näsåker på en loppis där.. W Germany för 10 kr styck. Den blå skålen hittade jag på loppisen bakom sjukhuset i Sollefteå.
 
Hittade även elefanterna där.  Björnen fann jag på Erikshjälpen.
 
 
 
Skorna och tygerna hittade jag på Erikshjälpen med. Det sista är så bekant. Känner igen det men kan inte placera vart. Kanske jag har det men i en annan färg??
 
 
Hittade ett stort grönt tyg på LIONS. Får se om det blir en jacka av det.
 
 
STOR fin golvvas W Germany hittade jag på Näsåkersloppisen för 30 kr. Lite smutsig men annars i fint skick.
 

Och till sist 2 härliga täcken för 40 kr styck på Erikshjälpen
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Elin

Anna ditt svin! (min första reaktion, ber om ursäkt för det, jag är ärlig, okej?!) Den där vasen som är röd/grön som det ser ut som den har löv på ungefär har jag en nästan likadan fast lite mindre och utan handtag. Jag älskar den mest av alla mina vaser!;-P

Svar: Ja den var fin men jag tycker allt att den lilla med gula "rinningar" var finare.. Den med löven hade tyvärr en spricka men för 10 kr så =) vände sprickan in mot väggen.. du kommer att älska min nya golvvas som jag köpte igår.
Anna-Karin

2015-04-13 @ 19:02:29
URL: http://wickedmuffin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0