Ja här har det ju varit kul....

Veckan började inte så bra.. Fick ta bort alla höns för att de blev sjuka och det fanns inget botemedel mot det de fick. Jag hade fått ta bort de mest sjuka veckan innan (11 stycken) och i måndags tog jag bort de 12 som var kvar... Inte så roligt med andra ord..
 
 
 
Sedan var det att städa ur hönshuset och sanera det och om en månad cirka så ska det gå bra att börja om från början igen.
 
Tisdagen var rolig, då fick jag vara spanskalärare igen men jag kände mig så orkeslös och en stor förkylning var på G.Var rätt så slut på då jag kom hem..
 
Onsdag så vaknade jag och trodde att jag hade feber.. Hade inte det.. 36.2 visade tempen men det kändes som om jag hade hög feber, frös, svettades, mådde illa.. Åkte iaf in och handlade och var till djurparken men mådde bra då.. Kom hem och blev så jävulskt trött... Satt mig ner med datorn i knäet och somnade.. sov i två timmar tills Fredde kom hem från jobbet. Jag mådde så jävulskt illa då jag vaknade men gick och lagade mat och sånt men fick gå och lägga mig igen..
 
Fredde for på ett möte och jag blev sämre och sämre.. MAGSJUKA!!! Förnekade in i det längsta men till slut fick jag ju inse att det var det och att jag inte skulle kunna jobba torsdagen =(
 
Var länge sedan jag var så dålig.. Fick feber och hade sådan frossa. Låg bara och skakade och hade så ont i huden. Milton och Elliot är världens underbaraste ungar, de letade åt vetepåsar runt om i huset, värmde dem och packade in mig i dem för att jag skulle bli varm. Hjärtana mina ;)
 
 
Tre dagar var jag sjuk och bortkopplad från världen och jag har känt mig rätt så svag och eländig även i helgen så jag har mest sett på tv i sängen.. Katterna har då varit väldigt glad äver att ha någon att ligga hos i sängen och bli kliade..
 
Som tur är verkar ingen annan i familjen bli dålig iaf.. Barnen har skött sig själva bra, fixat mat och sånt på dagarna. Tur att man inte dör av att äta mackor i 2 dagar till lunch =)
 
 
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0