Sovrummet

Vi har satt igen under fönstret det som jag rev för att kolla skicket på fönster och träet i väggen men allt såg bra ut så nu har vi byggt igen det igen. Det går inte snabbt men vi har börjat röra oss framåt igen. Det tar ju sådan tid då man inte kan jobba med sovrummet varje dag pga värk. Det tar fruktansvärt mycket på ryggen och handleden att bära gipsskivor.
 
 
Fredde visar fint vad vi satt upp. =)
 
 
 
Vi har satt upp gipset i taket ckså. Det var jobbigt men nu så är det klart =) Här ligger jag på golvet och vilar ryggen och passar på att ta kort på Fredrik när han inte kan smita undan.
 
 
 
Vi har spacklat också, men inte slipat än. Underarbetet är ju såååååå tråkigt.. Måste bära in gipsskivor till väggarna också men då jag har haft en gubbe hemma och vi har kunnat bära in så har det antingen snöat eller regnat så vi inte kunnat bära in =( Men en vacker dag så.. Längtar efter nya tapeterna.
 
 
Nisse följer med överallt och hjälper till.. =)
 
 
Ja nu kommer ju en del bli väldigt upprörda men jag har målat om mormors gamla ekskåp. Jag tycker att det blev mycket snyggare så här.. Ska måla ett lager till men färgen passar perfekt till nya tapeten =)
 
              
Åsikter och kommentarer
Postat av: Emilie

Blev ju jättesnyggt skåpet!:)

Svar: tack så mycket =)
Anna-Karin

2016-03-29 @ 22:48:25
URL: http://www.loveyourbody.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0