Jobb igen...

Veckorna går så himla snabbt. Jag hinner inte med. Jag och barnen var lediga på påsklovet men de var krassliga så vi var bara hemma förutom en dag då vi följde pappa på byggmax men det var en snabb tur fram och tillbaka till Ö-vik.
 
Han med massor när jag var hemma iaf. Hade öppet loppisen under påskhelgen men det var lite folk som kom. På lördagen var det ganska många här men resten av dagarna så var det inga som dök upp men jag han med mycket ändå.
 
Jag ställde upp tre bord utanför loppisen som jag skrapade rena från lack och slipade fina och så oljade jag in dem så nu är de som nya.
 
 
Här är ett av borden, det får bo i vardagsrummet ett tag. Fredriks mormor och morfar har haft det så det är ju roligt att ha kvar, lite småskador i fanéren men det gör inget, inget är perfekt =)
 
Han skrapa rent dörren på stugan (loppisen) och runt dörr och fönster. Jag ska måla om huset och lagårn i sommar så det är skänt att ha börjat ordna.
 
På onsdagen på påsklovet så stängde jag loppisen och packade ner allt i lådor för om ett par veckor så kommer det hyresgäster så nu är jag i full gång med att ordna ett mysigt boende åt dem =)
 
Jag har hunnit med att sy också. Det blev 2 kjolar, en klänning och en jacka till mig själv. Jag skulle behöva några toppar med men det har jag inte hunnit med.
 
 
Jackan är inte klar på bilden.
 
 
 
Allt är sytt av retrotyger =)
 
När det var dax att börja skolan igen så blev Elliot sjuk så jag fick vara hemma måndag och tisdag med honom men det var då jag han sy jackan =) Det blev en väldigt kort vecka för oss förra veckan, så det känns som om tiden bara flyger fram..
 
I fredags var jag så dyngless på allt så jag fick med mig Therese till Strömsund och så hade vi en eftermiddag för oss själva.. SÅ skönt!!!!! Ibland behöver man bara få surra av sig =)
 
Imorgon är det dax för jobb på skolan igen =) Jag är med på trälöjden med treorna på morgonen och det är så himla roligt. Jag får värsta superinspirationen och vill slöjda själv så har tusen ideér på G.  
 
Jag ska fortsätta nere i stugan imorgon också efter jobbet.
 
Jag har varit ute där idag och målat en säng som mamma och pappa kom med och så har jag burit in stolar, köksgrejer och sådant som behövs. Nu är det inte så mycket kvar.
 
 
Jag håller på att slipa ett skåp som jag hittat i lagårn som jag tänkte att grabbarna kunde ha som klädskåp. Det är dåligt med förvaring där nere i stugan.
 
Ska försöka sova, klockan är ju inte så mycket men kroppen skriker av värk och ska försöka sova bort det värsta. Händerna och höfterna är värst =(
              
Åsikter och kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
RSS 2.0